Oppkjøringen er i gang...

Etter nok en sesong er ferdig spilt og jentene er klare for en ny

Skrevet av NTH

Før den nye sesongen starter, er det som tidligere klart for oppkjøring til det store målet, nemlig Bringserien.

Jentene går nå inn i en tung periode, der det fysiske står på plakaten, jentene skal gjennom en rekke tester før vi tar sommerferie 1.juli

Selvom vi kaller det ferie vil ikke det si at jentene kan ligge på latsiden på en strand hele juli, de vil få utdelt et program som skal følles, det vil også være tilbud om fellestrening i denne perioden, grunnen til dette er at av tidligere erfaring er det ikke alle som klarer å motivere seg til å trene på egenhånd i en måned, for at alle skal ha et så likt utgangspunkt som mulig før neste sesong vil treningstilbudet bli utvidet noe i år i forhold til i fjor.

10.-13. juni reiser vi på fredrikstad cup