Finaleseier og kvartfinale tap

Runar stilte på to lag i Fredrikstad cup 2011, et i 95 klassen og et i 96 klassen

Skrevet av NTH

Det var kamper både inne og ute i årets utgave av Fredrikstad cup 2011

Jenter 95 startet sitt puljespill klokken 15.35 lørdag. puljespillet gikk greit for seg med relativt klare seiere i alle kampene

Runar – Ammerud 24-8
Runar – Høybraaten og stovner 14-8
Runar – Lisleby gul 19-8
Runar – Oppsal 2 27-9

Med dette var Runar vinnere av sin pulje og skulle ut i 1/8 finale søndag kveld mot Hønefoss. Dette ble en spennende kamp der lagene fulgte hverandre tett, men så skjedde det noe med Runar de kom 3 mål bak da det var under 2.minutter igjen. Runar fikk noen krefter som ingen hadde sett før og klarte utrolig nok å hente inn 3 måls ledelsen og stillingen var 14-14 ved full tid og det var klart for Straffekonkuranse, det var tre jenter fra hvert lag som skulle ut i ilden. Runar jentene stilte med Lotte, Madelen og Katharina. Det hele ble avgjort da Hønefoss bommet på sin første straffe. runar jentene var såpass kalde at de satt inn alle sine 3 og Runar var klar for kvartfinale dagen etter.

Kvartfinalen skulle bli en helt annen kamp, det Runar ikke var våkne, det var rett og slett ikke mye som fungerte mot et meget godt Oppsal lag. denne kvartfinalen ble tapt mot et bedre lag som tok seg helt til finalen.

Jenter 95 har vist bra spill helt frem til kvartfinalen og har vist at de kan spille sammen.

 

Runar Jenter 96 hadde også en lett vei å gå i puljespillet og vant alle sine kamper greit og tok seg helt til finalen.
De vant alle sine kamper fra start til slutt. det var semifinalen som rikitgnok var mest spennende, der de møtte Sarpsborg, dette endte med straffekonkuranse, der Katharina, Maja og Ellen tok straffene, Sarpsborg bommet på sitt første skudd og da var det gjort etter tre sikre straffer fra Runar. Det var klart for finale mot Slutu som ikke ble særlig spenndene, runar spilte godt gjennom hele kampen og kunne til slutt juble over nok en triumf i Fredrikstad cup for andre året på rad.

Kathraina Aho ble også kåret til finalens beste spiller