Fremdeles best

Runar viste tirsdag hvilket lag som var best i byen, ved å slå Sandefjord Håndball 30 – 27.

Skrevet av NTH

Tirsdagens kamp var spesielt under 1. omgang preget av at ferien står for døren. Forsvaret var ikke tilstede og det var heller ikke bra fremover. Da klokken viste 30 minutter ledet Sandefjord håndball med 2 mål.

Når laget kom tilbake til 2. omgang var det et noe bedre lag som kom frem, og to mål ble fort spist opp. Etter 26 minutter hadde vi en ledelse på 6 mål, men da kom Sandefjord Håndball med fire kjappe kontringer før dommeren blåste i fløyten og måltavlen viste til slutt 30 – 27 til Runar.

Marinko uttaler etter kampen at dette ble en kamp hvor spillerene var i feriemodus, samtidig som man skal huske på at gutta hadde løpt en 3000 metter få timer før kampen. Det var også viktig for Marinko at alle spillerne som han hadde med seg til Jotunhallen fikk værrt på banen.