Ny bakspiller for Runar

Runar signerte igår deansken Peter Nielsen. Han vil være på plass i Runarhallen når vi starter opp igjen etter ferien 1. august.

Skrevet av NTH

For å styrke vår bakspiller rekke har Runar nå signert Peter Nielsen. Dette er en dansk spiller med bred erfaring fra dansk serie, samt at han har i sesongen 2009 – 2010 spillt både i polsk og tysk serie.Peter har også fem kamper for det danske junior landslaget og tre kamper for det danske senior landslaget. I tillegg til å inneha høyre bekk posisjon, kan Peter også bekle jobben som midtbekk.

Marinko uttaler til Sandefjords Blad følgende om Peter. «Jeg har forhørt meg med flere av hans tidligere trenere og bare fått gode tilbakemeldinger. Peter er en «farlig» håndballspiller. Han kommer til å være én av de beste høyrebackene i norsk liga. Han er en klok spiller med et godt innblikk og et register som er veldig bra. Vi kommer til å få en helt annen bredde i spillet nå. Han kan også fungere som midtback»

«Sammen med Sebastian Lindel vil vi få den beste høyre siden i den hjemmlige serien.» Sitat sportslig leder Anders B. Andersen

(Runar)