Turneringer høste 2011

Som et ledd i oppkjøringen til kommende sessong, skal Runar herrene delta i turneringer innenlands og i Sverige. Disse turneringene vil være i perioden fra 12. august til 28. august.

Skrevet av NTH

Første turnering ut er Skjærgårdslekene som går av stablen 12. august. Denne turneringen er det Nøtterøy Håndball som skal arrangere. Her møter vi Stord fredag kl 20:55 i Hårkollhallen. Lørdagen er det BSK/NIF som møter oss i første kampen, som går kl 13:50 i Eikhallen. Andre kamp lørdag står Bodø (med Richard Ohlsson) som motstander i Tønsberghallen kl 16:55. Turneringen avsluttes med sluttspill på søndag.

Fra 19. august til 21. august er det Mix Megapol turnering i Växjö. I denne turneringen møter vi fredag Sävehof, som er svenske mestere og sluttpillvinner i første kamp. Andre kamp, som går på lørdag, møter vi Skövde. Søndag er det Marinko sin gamle klubb Drammen som står for tur.

Den siste turneringen går av stabelen 25. august til 28. august i Kungsbacka rett sør for Göteborg. I denne turneringen er ikke oppsettet klart i skrivende stund.