sesongoppkjøringen er i gang....

Sesongen er rett rundt hjørnet, og kvalikken til bring spilles om en drøy måned.

Skrevet av NTH

Runars jenter 95 og 96 trener nå for fult for å bli klare til den store sesongen som starter med bring kvalikk 10.september i runarhallen.
Sesongoppkjøringen starter mandag 1. August med fellestreninger. Jentene har stort sett vært flinke til å trene i sommer og viste stor løpskapasitet den første uken på trening, selvom håndball ferdighetene er noe rustene etter ferien.

Det vil bli fokus på løp og styrke de første ukene, før vi starter for alvor med håndball om et par uker.

Jenter 96 stiller med et lag i scandinavien cup 12-14.August. Mens Jenter 95 må vente en uke til på sin første cup, nemlig Hummel cup 19.-21.august og ski cup 26-28.august. det vil bli lagt stor vekt på kamptrening frem mot kvalikken, der alle fra jenter 95 og 96 står likt til å bli tatt ut på laget som skal spille.

Katharina Aho har blitt tatt ut til talentsamlingen for jenter 96 som foregår i Skien fra 8.-11. August, med talenter fra hele landet. Vi ønsker Lykke til !!