Hummel cup 2011

Det var en spent gjeng som reiste inn til Oslo Lørdag morgen for å delta på Hummel cup

Skrevet av NTH

Hummel cup er en cup med mange gode lag, og en god start på sesongen for lag som skal delta i bring.

Runar møtte Ammerud i første kamp lørdag, en noe rufsete startkamp, der det var mye rot i forsvar. kampen endte til slutt med 10 måls seier, som egentlig var en god start for et lag som ikke pleier å gjøre det veldig godt i starten av en turnering. 

Andre kamp var det langt tøffere motstand som sto på andre bane halvdel, nemlig Aksla fra Aalesund, et lag vi aldri har møtt før og heller ikke viste noe om. Jentene var klare for Fight og det ble det, en spennende kamp der Runar hele tiden lå i føringen, men kun med et og to mål. Det endte til slutt med et måls seier

Det var nå klart for puljefinale mot Nordstrand, et meget godt lag som har stoe ambisjoner for kommende sesong. Det hele startet bra, og Runar ledet 10-7 til pause, men en 2.omgang av litt dårligere kaliber, førte til at det ble et tap, og jentene kom på 2.plass i puljen. 

Søndag startet tidlig for de fleste av jentene som reiste fra Sandefjord klokken 06.00 for å spille 8-dels finale mot selveste Stabæk, et lag jentene har stor repsekt for og alltid har ønsket å slå. Det var en tent gjeng som kom på parketten søndag morgen. Det var en svært gjevn kamp, som var preget av noe nervøsitet gjennom hele kampen, men jentene ga aldri opp. De viste stor vinnervilje og ga alt i forsvar for å stopp en godt Stabæk lag. sluttminuttene var inntense og spennende for begge lag, men det var til slutt Runar som gikk seirende ut av kampen med et mål. Jentene var storfonrøyde med dette, og smilet gikk rundt og jubelen satt løst. 

Kvartfinalen mot Sarpsborg gikk ikke samme vei som den tidligere kampen, jentene var slitene og det var mye rot, spesielt i forsvar. Runar var nok slitene etter kampen mot Stabæk. dette endte med 6 måls tap.

Runar har spilt noen tøffe kamper gjennom helgen og fikk god trening frem mot birng som også var målet før cupen.

Til helgen er det Ski cup som står for tur. Lykke til !!