Team Sportia Open Seier mot H 43

Under helgen arrangeres Team Sportia Open i Kungsbacka, og våre gutter er med.

Skrevet av NTH

Fra torsdag til søndag arrangeres Team Sportia Open i Kungsbacka, hvor vi skal møte HK Aranäs, H 43 og Nordsjælland. Oppsettet er satt som følger; Torsdag 25. møter vi HK Aranäs kl 19.00, Fredag er det danske Nordsjælland som står for tur kl 16.00 og lørdag møter vi H 43 kl 15.30.

Torsdag HK Aranäs – Runar

Torsdagens kamp mot HK Aranäs endte uavgjort 31 – 31, etter at det stor 12 – 15 til Aranäs ved halvpillt kamp. Mittveis i andre omgang ligger Runar under med seks, men gutta tar seg sammen og går forbi Aranäs mot slutten. Runar har mulighet for å avgjøre kampen i siste spilleminutt, men gjør en teknisk feil. På telefon fra Kungsbacka melder Marinko om at gutta gjør en kjempematch, og han vil da trekke fram Sebastian som gjør 10 spillemål i denne kampen. Han kan også fortelle at de siste 20 minuttene av kampen spilles uten Peder Trevland, da han fikk et slag i tinningen og ble kjørt til sykehuset i ambulanse. I skrivende stund vet vi ikke mer om skaden, men vi kommer tilbake med mer så snart dette er kjent.

Fredag Runar – Nordsjælland

I første omgang slet Runarspillerne med å score, og det ble kun 5 nettkjenninger på de første 21 minuttene. Dette gjennspeiles i at det tok 26 minutter før første scoring kom fra back posisjon. Danskene gikk til pause med 15 – 10. Et tent Runar mannskap tok tak fra starten av 2. omgang. Tre hardt idømte utvisninger begrenset mulighetene for å komme likt med danskene og de var fortsatt 5 foran ved halvspillt omgang.

Trass i langt høyere tempo og innsats endte kampen med tap 21 – 27. Toppscorere for Runar ble Kim Johansson med 7 mål og Sebastian Lindell med 6 mål.

Lørdag Runar – H 43

Det var et heltent Runar lag som kom på banen i lørdagens kamp, og satte et høyt tempo fra start. Dette klarte ikke H 43 å holde følge med, og Runar ledet med 5 – 6 mål frem til mitten av første omgeng. Etter dette jevnet det seg litt ut, og Runar gikk til pause med ledelsen 14 – 13. Andre omgeng ble mer jevnt spillt. 3 minutter før slutt leder Runar med to mål, og setter inn en sluttspurt som fører til seier 28 – 25.

Simen Hansen, som i store deler av kampen stenger målet, blir kåret til banens beste spiller for Runar. Dagens toppscorere er Tobias Riversjø med 7 og Kim Johanesson med 7