Klare for Bring

Runars Jenter 95/96 gjør i disse dager siste finpuss før helgens bring kvalik

Skrevet av NTH

Helgen er endelig her, og det er nå vi kan vise hva vi er gode for!

Runar har hjemme runde og møter Tindlund og Sandnes til dyst på parketten i Runarhallen. Vi må bli nummer 1 eller nummer 2 for å komme direkte med i bringserien, men kan også bli nummer 3 og gå til ekstra kvalik.

Jentene har jobbet dugnad for å få penger til utstyr og selve bringserien, nå er tiden inne for å få svar på om pengene faktisk blir brukt til bring eller ikke. Spillere og Trenere ser frem mot helgen og har et mål om å gå direkte videre og på den måten allerede lørdag kveld være klare for serien som ikke starter før i november.

Bringserien er en nasjonalserie, der lag fra hele Norge kjemper for en plass gjennom slike kvalikgrupper. Det er i år 80 jentelag som er påmeldt, to lag fra hver pulje går direkte videre og nummer 3 går til ekstra kvalik.

Følgende kamper går i Runarhallen Lørdag 10.september

12.00 : Runar – Tindlund
14.30: TIndlund – Sandnes
17.00: Runar – Sandnes

Vi håper så mange som mulig tar turen opp i runarhallen lørdag og heier frem de flotte runar jentene!

LYKKE TIL!