Avansement Runar videre i cupen

Etter tirsdagens kamp mot Fram i Larvik er det klart at Runar er klare for 4. runde i NM Senior for menn …

Skrevet av NTH

Runar åpnet forferdelig de første 20 minuttene av oppgjøret i 3. runde i NM for senior. Runar var bak med 5 mål når klokken passerte 23 spilte minutter. Så fikk Fram Larvik en 2 minutters utvisning, og da fikk Runar endelig i gang sitt maskineri. Runar satte fart etter i ankomst-spillet, og da fikk straks Fram problemer med å henge med. Store luker åpnet seg, og Sebastian Lindell satte inn 2 kjappe på slutten så Runar kunne gå til pause med 16-15 ledelse.

Etter pause så Runar-mannskapet seg aldri tilbake, og malte over Fram sakte med sikkert. Utover 2. omgang slapp Marinko Kurtovic stadig flere av unggutta til, og også disse leverte opp til forventningene.

Til slutt sto det 31-39 på tavlen, og Runar gikk komfortabelt videre til 4. runde.