Om Gjensidige Håndballskole

Skrevet av NTH

Et 3D-spill å bli svett av i ferien!

Hvis du er mellom 7 og 13 år og skal være hjemme i vinterferien, har vi en kjempegod ide på hva DU kan bruke ferien til. Du kan nemlig få lære deg verdens morsomste ballspill – håndball!
Gjensidige og Norges Håndballforbund er ansvarlige for håndballskolen som arrangeres i uke 8, 9 og 10 av lokale håndballklubber.

Thorir Hergeirsson anbefaler Gjensidige Håndballskole

”Håndball er verdens beste sport. Derfor er jeg kjempeglad for at vår trofaste støttespiller gjennom mer enn 15 år, Gjensidige, er med oss og arrangerer håndballskoler. Nå som både dame- og herrehåndballen i Norge er i verdenstoppen og jentene har ferske OL- og EM-gull å være stolte av, er det viktig å tenke rekruttering av fremtidens spillere.
Men Gjensidige Håndballskole skal først og fremst være en morsom opplevelse for barn og unge. På håndballskolen blir det lek og moro med ball, konkurranser og godt felleskap. Dessuten vil deltagerne møte nye venner de kan ha glede av i tiden fremover. Vi håper også at mange får lyst til å fortsette med denne flotte idretten”. 

God høstferie – på håndballbanen!
Hilsen Thorir 

Gjensidige støtter elite og bredde innen håndballen

Gjensidige har vært håndballjentenes og norsk håndballs aktive støttespiller gjennom mer enn 15 år, og det er svært gledelig at det er nettopp Gjensidige som er med og etablerer håndballskoler over hele landet. I fjor var nærmere 100 skoler som ble gjennomført  med mange rapporter om glade og fornøyde deltagere. Gjensidige dekker utviklings- og markedsføringskostnader, trenerstøtte til arrangørklubbene og en utstyrspakke til deltagerne.

Dette er Gjensidige Håndballskole

Håndballklubber i hele Norge arrangerer Gjensidige Håndballskole i skolens høst- og vinterferier. For å se om det er en klubb i nærheten av deg som har håndballskole. Gjensidige Håndballskole har tilbud til alle barn mellom 7 og 13 år. Barna deles inn i grupper for nybegynnere og øvede, så husk å fylle ut i påmeldingsfeltet om du er nybegynner eller øvet. Gjensidige Håndballskole varer i 3 eller 5 dager fra kl 09.00 til 15.00. Deltagerne får servert lunsj.

Blir du med på Gjensidige Håndballskole får du i tillegg til mye morro drikkeflaske, bag, t-skjorte, refleksvest og en håndball.