Runar møter Elverum Første hjemmetap denne sessongen

Det ble tap i kampen motr Elverum. Runar tapte 34 – 24.

Skrevet av NTH

Andre omgang ble en bedre kamp en første, men det forspranget som Elverum hadde etter første omgang ble for stort.

Selv om omgangen under ett ble bedre en første omgang, var denne omgangen også preget av mye stang ut og gutta hadde ikke helt troen på at dette var mulig.

Målscorere Runar: Erlend Årstein Hansen 1, Peder Trevland 1, Mattias Söder 1, Mathias Christensen 1, Kim Johansson 4, Stian Nøstdahl 3, Andre Christiansen 2, Sebastian Lindell 2, Peter Nielsen 7, Anders Hommersand 2.

Målscorere Elverum: KJetil Aanestad 2, Kim Andre Rinnan 1, Leonel Ojala 5, Odin Sundland 1, Andreas Rönneberg 8, Lars Nordberg 1, Christoffer Rambo 3, Magnus Gullerud 1, Andre Lindbo 7, Erik Thorsteinsen Toft 5

Banens beste Runar: Peter Nielsen

Banens beste Elverum: Morten Nergaard

Etter første omgang av dagens kamp mot Elverum ligger Runar under med 8 mål, i en heller dårlig kamp av våre gutter.

Elverum tok ledelse fra start i kampen og ledet 3 – 0 etter to og ethalvt minutt. Da våknet våre gutter til og gikk opp i en ett måls ledelse, som de holdt til halveis i omgangen. Her i fra og ut omgangen var det nesten bare et lag på banen, Elverum som rykket fra og gikk til ledelse med åtte mål.