Lokaloppgjøret SH - Runar

Kampen, mot Sandefjord Håndball, ble som forventet et til tider slagsmål mellom de to lagene. Men Runar tok til slutt seieren i land med en 31 – 27 seier, selv om Sandefjord Håndball forsøkte å snike til seg Ulrik Krag Tollefsen.

Skrevet av NTH

Lokaloppgjør er som vanlig en spesiell type kamp, noe Runar viste i første omgang av kampen hvor hverken forsvar eller angrep fungerte som det skulle. Da lagene gikk til pause lå Runar under med to mål, 16 – 14.

I pausen har tydligvis Marinko fått sagt noen velvalgte or, og det var et helt annet Runar lag som kom på banen. Simen Hansen får helt i starten et par gode redninger, og Tobias Riversjö banker inn fire mål på to minutter. Dette er med på å snu kampen og flere melder seg på i målprotokollen.

Målscorere Runar: Mathias Christiansen 1, Kim Johansson 8, Stian Nøstdahl 4, Sebastian Lindell 4, Peter Nielsen 6, Tobias Riversjö 8

Målscorere SH: Ole MArtin Michelsen 2, Jonas Torkildsen 2, Stig Robert Bekkelund 1, Emil Södergran 7, Ola Sørdahl 7, Magnus Søndenå 1, Henrik Besvold Oustorp 1, Rein Havang 1, Uldis Libergs 5

Banens beste Runar: Kim Johansson

Banens beste SH: Emil Södergran