6 Poeng!

Runar J16 tok like gjerne alle poengene i helgens første bring runde

Skrevet av NTH

12.-13. november tok Runar imot Froland, Molde og Just til første runde i bringserien.

Lørdag var det klart for kamp mot Froland, en kamp som var preget av noe nervøsitet i starten, men i slutten av 2.omgang begynnte jentene å spille på den måten de kan og ledet greit til pause. 2.omgang var noe helt annet, der konsentrasjonen var bedre og ballene gikk i mål. Forsvaret ble også justert etter pause og jentene fikk kontroll. Det ble til slutt 31-20 seier.

Molde var på forhånd en av favorittene, og jentene var klare for å blød for drakta. Det gjorde de også til de grader, de vartet opp med kjempe spill og et godt forsvar. Samtlige spillere gjorde en god jobb, det ble til slutt seier 33-21.

Søndag var det siste kamp mot Kristiansands laget Just. Jentene fortsatte det gode spillet, og spilte seg frem til gode muligheter, i tillegg satt kontrings og ankomst spillet som det skulle. Lystavla viste til slutt 35-12. 

Det ble en god start hjemme i Runarhallen, og hele laget håper på at dette vil fortsette i de neste rundene. 

Vi takker Foreldre for flott innsats!

Vi Gratulerer også jentene med 6 poeng og ønsker lykke til videre!