Revansje mot Haslum? Uavgjort mot Haslum

I dagens kamp mot Haslum endte 37 – 37.

Skrevet av NTH

Det er et helt annet Runar lag som har enret banen idag, en hva det var på onsdag. Idag sitter både forsvar og angrep på en helt annen måte, og gutta har fått ned skuldrene.

Andre omgang kom våre gutter tilbake etter å ha ligget under med 6 mål etter 10 minutter. Hvorpå Sinisa har en periode hvor han har hånden på de fleste baller som kommer hans vei, og Runar utligner til 28 – 28 etter 14 minutter. Derifra følger lagene hverandre hele veien, og 2 minutter føer slutt leder Runar med ett mål. Haslum klarer i sluttsekundene å få tredd inn et siste mål, etter at Peter pådrar seg en to minutter, og dermed ender kampen 37 – 37.

Målscorere Runar: Erlend Årstein Hanssen(1), Peder Trevland (4), Matias Söder (3), Kim Johansson (7), Stian Nøstdahl (7), Sebastian Lindell (1), Peter Nielsen (7), Tobias Rivesjø (7)

Banens beste Runar: Sinisa Mestric

Målscorere Haslum: Thomas Kristensen (2), Bård Egil Tobiasen (2), Einar Riegelhuth Koren (3), Anders Røe (11), Sebastian Barthold (2), Marius Braskerud (1), Nicolay Hauge (4), Martin Gravdal Haldorsen (2), Kent Robin Tønnesen (10)

Banens beste Haslum: Kent Robin Tønnesen