" />

Ny hjemmeseier Runar vant 30 - 27


Skrevet av NTH

Etter første omgang i dagens kamp leder Runar 15 – 11 etter første omgang, som vaierer i kvalitet begge veier for guttane.

Også andre omgang ble veldig variabel, selv om første delen var oppløftene. Etter 16 minutter leder Runar med 10 mål (27 – 17), og Marinko slipper inn de ynger guttene. Desverre griper ikke de sjansen når de får den, og BSK/NIF tar innpå igjen. Det er ikke på noe tidspunkt fare for at seieren skal glippe.

Målscorere Runar: Erlend Årstein Hansen (1), Peder Trevland (1), Mattias Bjørn Söder (1), Mathias Christiansen (1), Kim Johansson (9), Stian Nøstdahl (2), Sebastian Lindell (2), Peter Nielsen (7), Tobias Rivesjø (6) 

Banens beste Runar: Kim Johansson

Målscorere BSK/NIF: Henrik Eriksen (2), Espen Røhmer (2), Anders Skiaker Myhra (2), Steffen Wahlund (1), Jakob Heian Ringdal (2), Emil M. Sundal (5), Christian O´sullivan (3), Ørjan Gabrielsen (3) Simen Strømberg (2)

Banens beste BSK/NIF: Emil M. Sundal