Andre sluttspillkamp Drammen - Runar 34 - 27

Etter en gjevnspillt første omgang, var det et ukonsentrert lag som kom på banen i andre omgang. Noe som resulterte i et 7 målstap 34 – 27.

Skrevet av NTH

Andre omgang av kampen ble den store sløsing med sjanser, og en fryktelig ukonsentrert Runar gjeng. Mange gjennombrudd og skudd på mål endte enten i stangen eller rett på keeper. Det ble også preget av slurvete passningsspill, som gjorde at Drammen kunne kontre gang etter gang.

Det har vært, som forventet, en jevnspillt kamp i Drammen. Det hav vært Drammen som har hatt føringen i mesteparten av kampen, men da det gjennstod 10 minutter av andre omgang gikk Runar opp i en tomålsledelse. Denne ledelsen ble spist opp igjen, for at Runar på nytt skulle komme opp i to måls ledelse. Desverre ble den spist opp igjen for andre gang, og Drammen hadde en etmålsledelse da det stod ett minutt igjen av omgangen som også ble sluttresultatet.