Markeds- og arrangementssjef ansatt

IL Runar har gleden av å presentere Simen Smith Ringdal som ny markeds- og arrangementssjef i IL Runar Håndball.

Skrevet av NTH

IL Runar styrker administrasjonen I klubben, og har ansatt Simen (35) I nyopprettet stilling; Markeds- og arrangementssjef. Simen er en skikkelig Runargutt, med hjertet godt plassert i klubben. Simen er 2 barns pappa (begge med i Runar) og gift. Han kommer i dag fra eiendomsmegler bransjen, hvor han frem til 2012 drev sitt eget meglerfirma. Han solgte firmaet sitt og har de siste månedene jobbet i Garanti Eiendom.

Simen vil ha sine hovedarbeidsoppgaver rundt sponsorvirksomheten til Runar, samt andre inntektsbringende aktiviteter. Klubben ønsker å styrke disse områdene ytterligere og vi er veldig glade for at vi har fått Simen men på laget her. Simen er en energisk person med stor ståpåvilje. Sammen med hans gode humør, tror vi at dette vil gi klubben et løft.