Med hurtighet som styrke

Som tidligere lovet, skulle vi komme med en nærmere presentasjon av Joacim Patriksson. Her kommer intervjuet vi gjorde tidligere i våres.

Skrevet av NTH

Joakim Patriksson har tegnet en to-årskontrakt med Runar, gjeldende fra 1.mai.

Hvorfor velger du Runar, Joakim?

Runar er en godt etablert klubb, og jeg har tro på Marinko som trener. Han har tro på at jeg vil passe godt i laget, og jeg ønsker å utvikle meg som håndballspiller.

Hva er din fremste styrke som spiller?

”Snabbheten”, svarer Joakim kjapt.

Nyervervelsen er tiltenkt rollen som midtback, en plass han har bekledd i Herulf inneværende sesong. Venstre back er også en posisjon han er svært fortrolig med. I forsvar regner han seg en naturlig toer, evt treer.

Jeg fungerer godt både som avslutter og som spilleopplegger, sier Joakim beskjedent.

Han er fra Lysekil. Foruten hjemmeklubben har han spilt allsvenska-håndball for Karlskrona og Anderstorp i Sverige og de siste tre sesongene har Herulf hatt gleden av hans kreative spill. Joakim var også en habil forballspiller, men valgte håndballen. Golfkølla har han svingt for noen år siden, men vil ikke skryte for mye av prestasjonene sine der.

Jeg blir boende i Moss i hvert fall til over sommeren, så får vi se da, forklarer snekkeren og håndballspilleren, som gleder seg til å ta fatt på trening og spill i Runardrakta.

Vi var enige om at den drakta kledde den sympatiske 25-åringen godt!

 

Tekst: Knut Søyland/Foto:Thore Borg