Høstens første treningskamp Runar møter ØIF Arendal

Etter første omgang leder Runar 12 – 8, og seier 27 – 20 etter full tid.

Skrevet av NTH

Andre omgang fortsatte der første omgang sluttet og endte med seier til Runar. Kampen ble preget av tempo og godt forsvarsarbeid, selv om det halket litt innimellom. Alt i alt tegner dette fortsatt godt for kommende sessong.

Etter første omgang av dagens treningskamp leder Runar 12 – 8, mot et ØIF Arendal som har slått flere av våre kommende motstandere. Som før ferien holder våre gutter et høyt tempo, samt stort sett gode både forrover og bakover.

 

Dette skrev vi før kampen:

ØIF Arendal kommer til Runarhallen torsdag for å matche våre gutter før årets Postenliga.

De har, som oss, forsterket laget sitt med tidligere SH spiller Olav Sørdahl på høyre beck og en finsk landslagsspiller ved navn Nico Rönnberg. Ved siden av disse signeringene har de også fått ett par unge gutter fra Kristiansand.

Øif har så lang spilt en rekke treningskamper og alle har endt med seier, senest her om dagen ble Nøtterøy slått på hjemmebane.Sist helg spilte de turnering i Stavanger og der ble Stord, Haugaland og Viking slått med god margin. Så dette blir en artig håndball kamp mot laget som denne sesongen flytter inn i en splitter ny Arena.

Runar stiller med fullt mannskap , men har etpar gutter på sidelinjen grunnet skader. For de som ikke så treningskampen mot Kolstad før sommeren, så kan de nå få sett flere av våre nye spillere. Artig skal det bli å se Christian Berge tilbake i Runar drakta etter ett år i Fram. Hurtigtoget Chris Abolade blir et friskt pust på venstre kant. På bakspiller plass har vi fått inn årets nykommer i eliteserien fra sist sesong Joakim Patriksson, Christopher Bjørklund er en annvendig bakspiller og kan bekle alle posisjoner bak i banen. Han har tatt turen fra Nøtterøy. Siste tilskudd i stallen er junior landslagsspilleren Mario Matic som er playmaker.