RUNAR STARTER VEIEN MOT SPEKTRUM! A - laget for herrer starter onsdag på ferden som forhåpentligvis skal ende med finale i Oslo Spektrum i Desember!

Skrevet av thoreborg

Onsdag kveld møter våre gutter Njård på bortebane i sin første obligatoriske kamp denne sesongen. Motstanderen spiller til daglig i 2. Divisjon, og vi er enige med vår eminente hovedtrener Marinko Kurtovic i at alt annet enn seier i denne kampen er uakseptabelt, selv om cup er cup og at ballen fortsatt er rund.

Gutta er klare for kamp, selv med noen forfall; Nyervervelsene Rune Rød Gauslå, Chris Abolade og Joakim Patriksson er ikke med til denne kampen, mens Christoffer Bjørklund og Andre Kristiansen beklageligvis er ute med skade. Uansett skal vi ha en mer enn god nok stall til å ta seieren hjem til Haukerød.

Guttene stiller klare og skjerpet til denne 3. Runde kampen og håper å se mange av våre kjære Runar supportere på plass i hallen.

Kampstart er klokken 20.00 i nye Njårdhallen!

Vi ønsker lykke til og kommer tilbake med mer etter kampen.

Heia Runar!!