VI ER KLARE FOR 4. RUNDE I NM!

Skrevet av thoreborg

Onsdag kveld var gutta på besøk hos Njård i 3. runde av Norgesmesterskapet. Det var som ventet aldri noen tvil om hvilket lag som skulle ta seieren og sikre videre avansement. 

1. omgang ble preget av endel slurvete spill fra våre gutter, noe som gjorde at Njård fikk putte på unødvendig med mål utover i omgangen. Etter 10 minutter ledet vi 15-9 og til pause var vi i føringen 24-16. Trenerne var brukbart fornøyde med uttellingen fremover på banen, men 16 mål bakover var helt klart i det meste laget.

I 2. omgang tok gutta mer tak i kampen fra første stund, noe som tok bort det siste lille håpet om en cupbombe for de mest optimistiske Njård supporterne. Etter 40 spilte minutter ledet Runar 32-20, en ledelse som bare økte utover omgangen.

Til slutt tok guttene hjem en meget klar seier 47-28, til tross for at det var litt rusk i maskineriet – spesielt i 1. omgang.

Ekstra ros til våre kantspillere denne gangen; Sebastian Lindell viste meget lovende takter med hele 10 nettkjenninger i 1. omgang. Svensken var solid i fjorårssesongen og spås en minst like god kommende. Tobias Glemming var imponerende med 7 mål fra høyre kanten i 2. omgang, mens Stian Nøstdahl prikket inn 8 solide «kasser» fra venstre kant.

Vi gratulerer laget med sikkert avansement til 4. runde, som skal spilles innen 19. September. Kampen og drømmen om kongepokalen lever videre!

Til slutt oppfordrer vi alle med hjertet i Runar til å møte opp i Runarhallen torsdag 6. September, da er det duket for rekruttlaget som møter Sandefjord Håndball til kamp i 2. divisjon. Kampstart er satt til klokken 20.30

For Runar håndball:

Lars Askevold.