TRENINGSKAMP BORTE MOT ØIF ARENDAL!

Skrevet av thoreborg

Finpussen frem mot sesongstart fortsetter søndag 9. September på bortebane mot ØIF Arendal.

Det forventes opp mot 2000 tilskuere til denne treningskampen mellom 2 av de mest spennende lagene i Postenligaen kommende sesong! En viktig grunn for den formidable interessen, er at dette blir den offisielle åpningen av Arendals nye storstue – Sør Amfi.

Våre egne gutter har selvfølgelig planer om å påføre ØIF tap på sin nye hjemmebane. Runar vil bruke tiden frem mot seriestart godt og fortsette de gode taktene fra Skjærgårdslekene og NM! Rammen rundt kampen og kvaliteten på motstanderen lover godt for en hyggelig opplevelse i Arendal søndag.

Vi håper mange Runar venner tar turen nedover for å støtte våre helter fra Haukerød! Kampstart er satt til klokken 18.00!

For Runar håndball

Lars Askevold.