TAP MOT ØIF ARENDAL, MEN LYSPUNKTENE VAR DER!

Skrevet av thoreborg

Søndag kveld møtte våre hvite og sorte helter ØIF Arendal borte. Det ble tap 30-33, men vi henger ikke veldig med hodet av den grunn. 

Haukerød gutta åpnet nemlig meget positivt, anført av en strålende opplagt Simen Hansen i målet og nyervervelsen på linja, Rune Rød Gauslå. En glimrende start altså, hvor våre gutter var foran med hele 5 mål i løpet av omgangens første 20 minutter. I denne perioden fikk vi se strålende Runar håndball! Kanskje potensiell medalje håndball?

De siste 10 minuttene av omgangen ble derimot trøblete, ØIF Arendal tok over initiativet, vi slet i alle faser av spillet og laget fra Aust Agder fikk gå til pause med ledelse 16-14.

2. omgang startet motsatt av den første; ØIF Arendal lyktes med det meste de første 20 og er i en periode foran med 7 mål. Da tar Runar gutta nok en gang grep, samler laget og setter i gang en skikkelig sluttspurt. 3 minutter før slutt ligger vi kun en «kasse» bak, må ta noen sjanser og lykkes beklageligvis ikke med det. Til slutt taper vi kampen 30-33, men gjør oss absolutt ikke bort.

Fin trening mot god motstand i kveld. Trener Andre Erlandsen mener laget har mye å gå på, men at guttene i lange perioder viser frem lovende takter. Ekstra gledelig var det at Simen Hansen tok frem storspillet i 1. omgang. Vi vet jo at en Hansen i form er en av Norges beste målvakter, så dette lover meget godt 14 dager før seriestart. Nyervervelsen Rune Rød Gauslå viste seg også meget positivt frem, en strålende signering av Runar trenerne!

Neste treningskamp er mot Nøtterøy førstkommende torsdag kl 19.00 i Runarhallen! Vi kommer selvfølgelig med info i god tid før det.

ØIF Arendal – Runar. (16-14) 33-30.

Simen Hansen (BB) Arne Weum, Stian Nøstdahl 3, Chris Abolade 1, Tobias Rivesjø 1, Peder Trevland 1, Mario Matic 1, Joakim Patriksson 4, Peter Nielsen 4, Sebastian Lindell 4,  Tobias Glemming 1, Kim Johansson 5, Rune Rød Gauslå 5.

For Runar håndball;

Lars Askevold.