RUNAR MØTER NØTTERØY TIL TRENINGSKAMP I FORT RUNARHALLEN!

Skrevet av thoreborg

Torsdag 13. September klokken 19.00 møter vi Nøtterøy til en av de siste testene før Postenligaen kastes i gang 23. September, på hjemmebane mot Follo. 

Guttene ønsker selvfølgelig å benytte kampen til terping på detaljene som skal gi oss MANGE poeng og gledelige stunder i årets sesong. Bjørklund, Christiansen og Berge er beklageligvis fortsatt ute med skade, forøvrig er Runar troppen meget kampklare.

Vi tok en prat med Geir Erlandsen, en legendarisk Runar gutt som nå er hovedtrener i Nøtterøy:

– Hvordan ser årets utgave av Nøtterøy ut? Nye spillere på plass?

Geir: Årets lag ser bra ut. Vi har forsterket oss med en god venstre back, Khaled. En meget spennende spiller som vil prege årets PL. I tillegg har vi fått Petter Øverby, en linjespiller med meget sjeldent potensial. Laget er forsterket fra året før, men vi har mistet en god høyre side i form av Simen Holm.

– Hva blir viktig for dere i torsdagens treningskamp?

Geir: Det viktige med torsdagens kamp er å få en god gjennomkjøring mot et bra lag. Legger ikke mer i det enn det!

– Hva tror du om årets Runar utgave?

Geir: Årets Runar lag er spennende. De har et komplett og godt lag. Joakim kjenner jeg godt fra min tid i Herulf, en fin gutt og en bra håndballspiller. Dersom de får satt et bra forsvar og får målvaktene med seg vil de kunne utfordre de beste lagene, men de er helt avhengig av det defensive. 

Marinko er en god trener som jeg har stor respekt for, og med min bakgrunn i Runar håper jeg de gjør det bra i årets sesong!

Vi takker Geir Erlandsen for praten og ønsker lykke til med kommende sesong.

Samtidig oppfordrer vi publikum til å møte opp i hallen kommende torsdag klokken 19.00, guttene setter stor pris på støtte i deres siste oppkjøringskamp før 4. Runde i NM og seriestart mot Follo. 

For Runar håndball

Larsi Askevold.