SEIER MOT NØTTERØY!

Skrevet av thoreborg

Torsdag kveld tok våre gutter imot Nøtterøy, i det som var den siste testen før sesongen virkelig kastes i gang. 

 

Første omgang ble en jevn batalje hvor ingen av lagene klarte å tilegne seg det helt store forspranget. Vi startet med en nykommer i mål, Fredrik Brekmo, som meldte overgang fra Bravo i sommer. Den lovende unggutten på 18 gjorde sine saker bra i sitt første møte med motstand fra øverste seniornivå.

Etter å ha ligget under til pause, fikk våre gutter virkelig fart på sakene i første del av andre omgang. Vi var en periode 6 mål foran og kunne etterhvert rullere på laget, veldig mange av guttene gjorde sine saker bra!

Mot slutten tok Nøtterøy innpå, uten at det egentlig var noen fare for at seieren skulle glippe. Mye positivt i kveld, selv om gutta nok henter frem det lille ekstra i de neste, obligatoriske kampene. Ekstra ros til allerede nevnte herr Brekmo, samt Simen Hansen som igjen viste klasse i andre omgang. På linja viste Rune Røed Gauslå nok en gang at han er en strålende signering!

Fin test og deilig seier i kveld! Nå venter 4. Runde i cupen, hjemme mot St. Hallvard onsdag 19. September klokken 19.00! Søndag 23. September går vi i gang med første kamp i Postenligaen. Follo kommer på besøk til fortet, kampstart klokken 18.00! 

Folkens; Merk av på kalenderen! Neste uke er vi virkelig i gang, med to hjemmekamper på programmet. Gutta gleder seg, la oss fylle opp hallen!  🙂

 

Runar – Nøtterøy 30-29 (15-16)

 

Arne Weum, Simen Hansen, Fredrik Brekmo, Stian Nøstdahl 6, Chris Abolade, Tobias Rivesjø 3, Peder Trevland, Mario Matic 1, Joakim Patriksson 7, Peter Nielsen 5, Tobias Glemming, Sebastian Lindell 3, Rune Røed Gauslå 5.

 

For Runar håndball

Lars Askevold.