4 Runarspillere på landslagssamling

Skrevet av thoreborg

Det jobbes godt i Runars yngre rekker om dagen. Noe som viste seg ved siste uttak fra forbundet.  24-26 september var alle de yngre herre landslagene på stor samling i Skien. Her har landslags trenerne plukket ut Runar gutter på alle junior lagene.

På Juniorlandslaget (92/93) har de tidligere Runar gutta Vidar Gjesdal og Geir Erlandsen ble Tobias Glemming tatt med.

På U-landslaget (1994/95) trenerne Tom Eirik Skarpsno og tidligere Runar spiller / trener Einar Veierød med seg Mario Matic. Andre Christensen ville nok også vært aktuell, men han sliter dessverre med brudd i hånda.

Trener Daniel Birkelund hos guttelandslaget (96/97) tok ut Fredrik Aamot Langeid og Sindre Aho. Erlend Fredborg ble også plukket ut, men ble stående oppført som reserve denne gangen.

Vi gleder oss over guttas prestasjoner og ønsker dem lykke til med flere uttak!!!