HÅNDBALLFEST I RUNARHALLEN ONSDAG!

Skrevet av thoreborg

Onsdag 3. Oktober klokken 19.05 er det duket for håndballfest i Runarhallen! De regjerende mesterne Haslum kommer på besøk. Vi trenger DIN hjelp og tilstedeværelse denne kvelden, du er vår åttende spiller!

Mange har utropt Elverum til gullfavoritter denne sesongen, men vi mener at Haslum er favoritter til å vinne serien denne sesongen også. Hjemme i fortet er Runar imidlertid ALLTID kapable til å vinne mot alle motstandere i Postenligaen!

Våre gutter viste frem klassehåndball i sesongens første seriekamp og har selvfølgelig planer om å fortsette i det samme sporet. Guttene har stor tro på seier mot Haslum og håper på god støtte fra MANGE publikummere!

Jotun sponser gratis inngang for alle denne onsdagen! En flott gest av Jotun og et unikt tilbud vi håper «hele» byen benytter seg av. Tusen takk til Jotun for bidraget og engasjementet for elitehåndballen i byen!

Denne kvelden kommer kommer den kjente illusjonisten Alexx Alexxander til Runarhallen!

Han skal gjennomføre sitt mest spektakulære utbrytingsnummer i pausen til kampen. Han skal bryte seg ut av en tvangstrøye hengende opp-ned etter føttene 15 meter over bakken.

Alexx Alexxander er kjent fra Norske Talenter på TV2 i 2010 hvor han ble stemt hele veien til finalen og sin egen serie på VG -TV som har hatt over 3,2 millioner visninger. Nå skal den kjente illusjonisten ta sine illusjoner ut av landets grenser! VG kaller han «Norges David Copperfield». Tønsberg Blad kaller han «Vår tids norske utbryterkonge!».

IL Runar håndball ønsker publikum velkommen til toppkamp onsdag! ta med deg alle kjente og støtt guttene.. Dere er meget viktige for oss!

HEIA RUNAR!

 

For Runar håndball

Lars Askevold.