Haslum intervjuet Einar Riegelhuth Koren

Skrevet av thoreborg

Haslum har gjort et intervju med Einar Riegelhuth Koren i forkant av kampen mot Runar kommende onsdag. Vi gjenngir intervjuet i sin helhet her.

Einar gleder seg til å komme hjem!

Haslumkapteinen har mange år i Runar, nå møter han barndomsklubben igjen.

Onsdag står Haslum foran en av sesongens største utfordinger, når laget møter Runar i Sandefjord. Med to poeng i denne kampen, vil Haslum ha et godt utgangspunkt i toppen av årets Postenliga. Etter seier borte mot FyllingenBergen i første seriekamp, er bortekampene mot Runar og Elverum skjebnekamper, hvor poeng kan bety mye når kampen om seriegullet tilspisser seg.

Haslums kaptein, Einar Riegelihuth Koren, er midt i en turnusperiode i legestudiene og er for tiden stasjonert i Moss. Einar finner likevel tid til å lede laget sitt mot Runar og er klar for utfordringen som venter.

Einar startet sin fantastiske håndballkarriere i nettopp Runar, men strekspilleren er klar for å gi Runar hard kamp om poengene.

– Det er viktig at vi gjør en god angrepskamp og kommer oss hjem, nevner Einar om fokuset Haslum har før onsdagens kamp.