Festen Runar – Haslum

Skrevet av thoreborg

Etter første omgang av dagens festhåndball, hvor det er mye folk og liv i hallen, har våre gutter også vartet opp med masse god håndball.

Dagens 1. omgang har vært tett og hard, men Runar tok grep fra første stund. Etter to minutter hadde Runar ledelsen 2 – 0. Ledelsen til Runar i denne omgangen har variert mellom to og tre mål, men til pause var det fire mål i pluss til Runar 19 – 15.

Andre omgangen ble like spennende som første omgang, men siste halvdelen av omgangen dro Runar i fra og var oppe i en syv måls ledelse.

Simen Hansen var også mye av grunnen til at dette ble en strålende kamp, da han i perioder stengte av målet og Haslum spillerne ble frustrerte over at Simen var over alt i målet. Simen ble også kåret til banens beste blant Runar spillerne