Tap mot Nøtterøy

Skrevet av thoreborg

SESONGENS ANDRE TAP PÅ BORTEBANE.

Kampen mot Nøtterøy søndag kveld ble en berg og dalbane for alle med hjertet i Runar!

Lagene var forholdsvis jevne i starten av første omgang, med Runar i knapp føring. Defensivt presterte våre gutter solide saker, mens Simen Hansen fremsto som en levende vegg de første 30. Etterhvert løsnet det skikkelig også fremover, anført av Joakim Patriksson og Peter Nielsen.

Til pause var vi foran med fem mål, 14-9! En meget god omgang av guttene.

At håndballkamper lever sitt eget liv, med kontraster i form av høye fjelltopper og dype daler fikk vi til gangs oppleve i andre omgang. Nøtterøy fremsto med ny energi og spilleglede, mens Runar virket rådville og usikre. Fremover ble vi ofte for unøyaktige i avslutningene, samt at vi må gi ros til Nøtterøys målvakt Hreidar Gudmundsson for meget godt spill mellom stengene.

Vi var gode defensivt i første, men beklageligvis svake i den samme fasen i omgang nummer to. Nøtterøy overtok initiativet i kampen og kunne kontrollere inn seieren i sluttminuttene.

Mye positivt håndball fra Runar i første omgang, mens den andre omgangen beklageligvis ble skuffende. Laget skal bruke starten på uka godt og nullstille til ny kamp allerede onsdag, mot BSK/NIF hjemme i Runarhallen. Avkast klokken 19.00!

Søndag vant vi kampen på tribunen, håper riktig mange finner veien til vår egen hjemmebane onsdag. Vi reiser oss ved første mulighet, potensialet i laget er enormt!

Heia RUNAR!

Nøtterøy håndball Elite – Runar (9-14) 31-27.

Runar: Simen Hansen, Arne Weum, Tobias Glemming 1, Mario Matic, Kim Johansson 3, Stian Nøstdahl 3, Sebastian Lindell, Peter Nielsen 7, Christopher Bjørklund, Chris Abolade, Tobias Rivesjø 4, Joakim Patriksson 10 (2)

Toppscorer Nøtterøy: Khaled Chentout 10.

Tilskuere 570.

 

For Runar håndball

Lars Askevold.