Kvartfinale i cupen!

Skrevet av thoreborg

KVARTFINALE I CUPEN ONSDAG!

Onsdag 24. Oktober reiser vi til de dype skoger for å møte Elverum! Avkast i Terningen Arena klokken 19.05. 

Jakten på kongepokalen fortsetter, Elverum skal beseires i kvartfinalen! Runar går til kampen med mengder av selvtillit etter en god kamp og to nye poeng mot BSK/NIF i Postenligaen. Elverum er kjent som et godt hjemmelag, med entusiastiske tilhengere. Vi ser for oss en tøff kamp og har samtidig meget stor tro på at våre gutter sikrer avansement til semifinalen!

Elverum, av mange utropt som den store favoritten i både serie og cup – har fått en noe trøblete start på sesongen. Poengdeling hjemme mot Nøtterøy var nok ikke etter planen, det var nok heller ikke tap mot Drammen og Fyllingen/Bergen.

Alle gutta gleder seg til kamp og er klare for å blø for Runardrakta! Våre supportere blir som vanlig viktige, deres støtte er rett og slett avgjørende. Vi har satt opp supporterbuss og har fått bra med påmeldinger. Det er fortsatt noen ledige plasser, ikke nøl – men meld deg på i dag! Ta kontakt med Simen på telefon: 920 12680 eller mail: simen@ilrunar.no

Vi sees onsdag – få ting er bedre enn en seier på Elverum!

Vi står sammen, vinner og tar pokalen hjem til slutt! HEIA RUNAR!

 

For Runar håndball

Lars Askevold.