Endelig fikk vi satt Elverum på plass!

Skrevet av thoreborg

For en kamp, for en stemning! 1185 tilskuere fikk se en strålende kamp av Runar-guttene søndag kveld. Etter mange sure tap mot Elverum de siste sesongene viste guttene frem festhåndball mot laget fra de dype skoger.

Vi var i føring fra start til slutt i fort Runarhallen! Med en vilje og entusiasme man rett og slett ble rørt av, styrte våre helter hele showet søndag kveld. Målvaktene, forsvarsspillet, kontringene og det etablerte angrepsspillet fungerte perfekt i store deler av kampen.

Dette var en skikkelig lagseier, hvor alle gutta gjorde en glimrende kamp! Publikum skapte en herlig stemning som garantert smittet over og inspirerte spillerne! Tusen takk til alle som møtte opp.

Vi ligger nå på en imponerende 2. plass, med en kamp mindre spilt enn Fyllingen/Bergen – som topper tabellen. Fortsetter Runar guttene med klassespillet som ble vist frem søndag, er vi snart helt på toppen av tabellen!

For en fest, for en kveld! Til pause ledet vi 18-11. etter 60 spilte minutter var vi knusende overlegne og tavla viste de meget pene tallene 32-23! Stian Nøstdahl ble fortjent utnevnt til banens beste spiller etter en meget god kamp og hele 11 «kasser»

Takk til trenere, støtteapparat, spillere, de frivillige i arrangementskomiteen, supportere og publikum! 

Heia RUNAR!!

 

For Runar håndball

Lars Askevold.