Juniorene i aksjon!

Skrevet av Henriette Christiansen

Kommende helg braker det løs i de nasjonale seriene.

Jenter og gutter 16 skal i gang med den landsdekkende BRING serien. Jentene tar turen til østfold for å måle krefter mot Skogstrand, Ankenes og Tindlund. Skogstrand og Tindlund har tradisjonelt sett sterke jentelag, men får garantert tøff motstand fra en gjeng Runar jenter som har til hensikt å ta med seg mange poeng hjem til fjorden. Ankenes fra region nord blir et spennende nytt bekjentskap for våre jenter.
Runar jentene har jobbet mye med samspillet de siste ukene og vist god progresjon i prestasjonene.

Forøvrig gratulerer vi meget lovende Maren Tollefsen, som er tatt ut som reserve på landslaget for spillere født 96/97.

 
Helgens kamper spilles slik:

Lørdag 17. November i Tindlundhallen:
13.30 Runar – Skogstrand
16.30 Runar – Ankenes

Søndag 18. November i Skjeberghallen B:
11.30 Runar – Tindlund
 
Gutter 16 spiller sin runde i Sandefjord lørdag 17. november. Her er det duket for spennende oppgjør mot henholdsvis Ski og Sandefjord TIF. Våre lovende gutter har forberedt seg godt til disse kampene, mot to sterke motstanderlag. Spesielt lokaloppgjøret mot Sandefjord TIF bør bli en godbit, med mange av byens mest spennende unge spillere som aktører på parketten.
 
Kampene spilles i Helgerødhallen lørdag 17. November:
15.00 Runar – Ski
18.00 Runar – Sandefjord TIF
 
Gutter 18 spiller sin første runde i SPAR serien på hjemmebane i FORT Runarhallen. Meget gledelig at vi igjen har et gutter 18 lag i klubben som skal kjempe med og mot de beste i kongeriket. Guttene vil få meget verdifull matching her, mot meget sterke lag. I tillegg drar de til daglig enorm nytte av trening med A laget og spill i 2. divisjon med rekruttlaget.
 
Helgens SPAR kamper spilles slik:

Lørdag 17. November i Runarhallen:
13.30 Runar – Fyllingen/Bergen
18.00 Runar – BSK-NIF

Søndag 18. November i Runarhallen:
11.30 Runar – Haslum
 
Vi i Runar er stolte av at vi har lag som representerer klubben på landets høyeste nivå! Lykke til, alle sammen. 
 
For Runar håndball
 
Lars Askevold.