Ny seier i postenligaen

Skrevet av Henriette Christiansen

VIKING SENDT HJEM UTEN POENG!Søndag tok våre gutter en ny, viktig 2 – poenger hjemme i fortet. Etter langt opphold i seriespillet og avlyste kamper i Europa, startet laget litt nølende – uten «klampen i bånn». Etter 15 minutter ledet laget fra oljebyen 8-5. Etter en time out fra Runar med nyttige presiseringer, fikk Runar kampen inn i sitt spor. 5-8 ble snudd til 13-12 i løpet av få minutter. 

Resten av kampen hadde guttene god kontroll og holdt vikingene på betryggende avstand kampen ut. 

Det var meget gledelig å se Christopher Björklund ute på parketten søndag. Han var banens beste spiller og tok frem skudd, gjennombrudd og innspill av høy klasse. Unge herr Björklund har tydeligvis funnet frem til storformen, noe hele 9 «kasser» understreker. 
 
Guttene gjorde jobben, etter en litt trøblete start. Nå venter Follo i en tøff bortekamp lørdag 15. desember. Vi håper riktig mange av våre supportere tar turen for å støtte vårt TOPPLAG i Postenligaen. 
For Runar håndball
Lars Askevold.