Toppkamp i romjulen

Skrevet av Henriette Christiansen
Det blir ingen lang juleferie for vårt elitelag. Allerede 27. desember er det klart for meget viktig og spennende kamp i Postenligaen når ØIF Arendal kommer på besøk til Runarhallen! Kampen har avkast klokken 18.00. Etter en meget imponerende opphenting i kampen mot Drammen ble det for tungt mot slutten og guttene måtte gi tapt på hjemmebane for første gang denne sesongen. Når det er sagt har Runar laget til hensikt å revansjere seg ved første anledning!
Vi ligger fortsatt meget gunstig til på tabellen og med 2 poeng mot ØIF kan vi igjen snuse på 1. og 2. plassen.
Hva kan vi så forvente oss av motstanderen torsdag 27. desember? Tar vi en titt på tabellen ser vi at laget ligger som nummer 5 med 15 poeng etter 12 spilte kamper. Det betyr at ØIF Arendal har en kamp mer spilt enn våre gutter. ØIF er så absolutt kapable til å kjempe om medaljer helt inn denne sesongen og har en rekke profiler i sitt lag.
– Lagets toppscorer så langt er David Svenningsen med 61 scoringer, hvorav 10 av disse har kommet fra 7 meteren.
– Sondre Paulsen er en meget god kantspiller med erfaring fra landslaget de siste sesongene. Han står bokført med 49 scoringer så langt.
– Den tidligere Runar spilleren Andre Marius Jørgensen Hofstøl har kanskje ikke hatt sin beste sesong til nå, men vi vet hva han kan finne på i sine beste stunder.
– Vi må også ta med Svenn Erik Medhus som fortsatt må regnes som en av landets beste målvakter.
Vårt eget lag har som kjent til de grader levert varene denne sesongen. I lange perioder har guttene tatt frem håndball av meget høy klasse.
– Joakim Patriksson har vist seg å være en fantastisk signering for oss. Så langt har han hamret inn 68 mål bak fortvilte målvakter rundt om i landet.
– Like bak følger Tobias Rivesjø med imponerende 65 scoringer.
Som dere skjønner blir dette en tøff og spennende kamp hvor underholdningsverdien garantert blir skyhøy! Publikums rolle i Runarhallen er meget sentral; Dere er vår åttende spiller! Runar håndball håper flest mulig tar turen til hallen denne dagen i romjulen! Guttene fortjener virkelig all mulig støtte fra byens håndballpublikum – for første gang på mange år kjempes det om medaljer i Sandefjord by igjen!
I pausen trekkes det også ut en meget heldig vinner i vårt bil-lotteri! En person stikker av med en splitter ny Volvo V60! Det er fortsatt lodd igjen: Send en mail tilsimen@ilrunar.no – en perfekt julegave til de som «har alt»
Velkommen i hallen torsdag 27. desember! Vi skal sende ØIF Arendal hjem uten poeng! Avkast klokken 18.00. 


For Runar håndball

Lars Askevold.