To tap i Arendal

Skrevet av Henriette Christiansen

Herrelaget reiste til Arendal for å spille to treningskamper mot to gode svenske lag, desverre ble det tap i begge. Tross av dette var det mye positivt å ta med seg inn i siste del av sesongen.

Tap 27-33 mot Redbergslids IK fredag

I følge trener Erlandsen var 1. omgang absolutt godkjent, med meget gode kontringer som det mest positive. Pauseresultat: 14-15.

I andre omgang ble ting tyngre for vårt mannskap, som med bein stinne av tung trening ikke hang helt med i svingene. Men fokuset i dag var å få hele troppen i gang, noe som preget kampen periodevis.

Konklusjonen er at selv om det ble tap, fikk vi mange i gang med kamptrening mot en god motstander – noe som er viktigere enn resultatet i denne kampen.

Tap 37-31 mot Alingsäs Lørdag

Også denne kampen startet bra. Gutta hang med til Pause. Starten av 2.omgang startet også bra, men utover i omgangen bar det preg av at gutta har vært gjennom en hard treningsperiode.

En kamp som var preget av mange mål på begge sider forteller at forsvaret heller ikke satt som det skulle. Alle fikk komme til i kampen og muligheten til å vise seg frem. Et ekstra pluss til Christopher Björklund som banket inn 8 mål.

Det har vært viktig for gjengen fra Runar å få god kamptrening inn mot den viktige og avgjørende siste del av sesongen.