Bortekamp mot Haslum

Skrevet av Henriette Christiansen

Det er endelig klart for siste del av sesongen i postenligaen for menn. Etter en lang pause er gutta klare for å kjempe om edelt metall. 

Onsdag 30.Januar reiser Runar til Bærum og Nadderudhallen for å møte Haslum i årets første kamp. Guttene fra Bærum har gjort godt fra seg i postenligaen i år som tidligere år. Haslum ligger 2.Poeng foran Runar, men har to kamper mer spilt. Denne kampen kan bli viktig for å fortsatt henge med i gullkampen.

Erlend Mamelund har vendt hjem til Bærumsklubben etter et kort opphold i franske Motepiller. Mamelund er ikke med mot Runar da han har karantene etter å ha meldt overgang. Det er helt klart at Haslum har fått tilbake en god spiller som kommer til å være med å kjempe om gull.

Runar har hatt mye fysisk trening i VM-pausen. Det har vært viktig for laget å være godt rustet til det tette kampprogrammet som venter dem i innspurten. Det blir både seriekamper og E-cup spill i Februar.

Hjemmekampen mot Haslum endte som vi kanskje husker 35-30 etter en meget god kamp av våre gutter. Begge lag kjemper som sagt i toppen. Dette blir en spennende og viktig kamp for begge lag, derfor kan vi se frem til en fantastisk kamp i Nadderudhallen. Kampen sendes også på Tv 2 sport klokken 18.30. Vi oppforderer alle Runar-venner til å ta turen til Bærum for å støtte gutta i gullkampen !