Seier mot Haslum

Skrevet av Henriette Christiansen

Endelig er serien igang igjen, etter en kort pause. Gutta reiste onsdag til Nadderudhallen for å møte Haslum. Runar atartet i et godt tempo og ledet store deler av kampen. Det var full tenning fra start til slutt. Kim fikk rødt kort etter drøyt halvspilt 1.omgang, etter en duell med Kenneth Klev.

2.omgang hadde Runar kontroll stort sett hele omgangen. Denne omgangen var roligere enn den første, da det ikke var preget av så mange to minuttere som i den første. Tobias Rivesjø hadde muligheten til å føre Runar opp i en 18-27 ledelse, men klarte det ikke. Etter dette scorte Haslum 3 ganger før Runar igjen klarte å putte ballen i mål. Med fire minutter igjen å spille ledet Runar med 5 mål, derfra og inn slappet gutta mer av og Haslum fikk pyntet på resultatet. Det var til slutt det beste laget som vant, heldigvis var dette Runar. Peter Nielsen ble kåret til kampens beste spiller, fult fortjent etter sine 8 fulltreffere.

2 Viktige poeng mot en av tabellnaboene. Runar ligger nå på toppen med to kamper mindre spilt. Dette kommer til å bli en spennende sesongavslutning sett med Runar øyne. Gutta har alle muligheter til å ende høyt oppe til slutt.

Neste kamp er mot Nøtterøy hjemme 10.Februar. Her har vi noe å revansjere ettersom vi tapte bortekampen i høst. Vi håper så mange som mulig tar turen til Fort Runarhallen denne dagen å støtter gutta.