TIL «OLJEBYEN» ONSDAG!

Skrevet av Henriette Christiansen
Onsdag 6. februar reiser elitelaget til Stavanger for å møte Viking Håndball. 


Guttene leverte en strålende prestasjon mot Haslum sist! Med samme spill og innsats i Stavanger bør 2 poeng være innen rekkevidde. Nå skal det imidlertid sies at ingen kamper i Postenligaen er «grei skuring», alle slår nemlig alle i årets liga. 

Vi tør påstå at Viking håndball har prestert langt under forventet denne sesongen. Laget har mange gode spillere i troppen, men ligger sist på tabellen. Skader og sykdom kan forklare noe av grunnen til den magre poengfangsten. Vi møter blant annet tidligere Runar profil Edwin Fjeldtvedt i onsdagens oppgjør. 

Guttene har naturlig nok «bøttevis» av selvtillit og flyt om dagen, noe Viking skal få merke onsdag. 

Kampen vises på Sumo, avkast 18.30!

Vi minner allerede nå om neste hjemmekamp; søndag 10. februar mot Nøtterøy. Avkast 18.00 i Runarhallen! Ta med familien, venner, kjente og ukjente! Her blir det håndballfest..