Tap mot Viking

Skrevet av Henriette Christiansen

Runar snublet i kampen mot Viking i Stavanger onsdag, etter en svak forestilling.

Det er helt klart at man ikke kan ta lett på noen kamper i postenligaen. Selvom Viking har tapt nesten alle kampene i årets utgave av postenligaen, og allerede nå er klar for nedrykk, ga de Runar kamp om poengene. De tok like så godt begge 2.

Runar var under par i store deler av kampen. 1.omgangen var preget av lavt tempo fra begge lag. Lagene spilte gjevnt hele omgangen og byttet på å lede. Den tidligere Runar spilleren Edwin Fjeldtevdt sørget for at det sto likt til pause 15-15.

2.omgangen startet likt som den første, før Runar så til å våkne, der de på det meste var oppe i en 5 måls ledelse drøyt halvveis ut i omgangen. Derfra og ut var det derimot stopp for Runar. Viking kjempet seg sakte men sikkert tilbake i kampen. Viking gikk opp i ledelsen 4.minutter før slutt og klarte å holde kampen ut. Tavla viste til slutt 35-32.

På tross tapet var det flere posetive prestasjoner på banen. Tobias Glemming spilte hele kampen på sin høyerekant posisjon. Han viste gode takter, og ble til slutt stående med 9 nettkjenninger. Peder Trevland viste seg også frem i ankomsten, der i en kort periode scorte 3 på rad.

Det var to viktige poeng som glap i Stavanger. Dette betyr ikke at vi er ute av gullkampen. Det beviser kun at årets postenliga er gjevnere enn noen gang, der alle slår alle. Haslum gikk også på et overaskende tap borte mot Bodø i kveldens runde.

Ingen grunn til å henge med hode. Ny kamp søndag, da er det duket for «vestfoldderby» mot Nøtterøy Klokken 18.00 i Runarhallen. Møt opp i hallen og hjelp gutta i jakten på edelt metall!