2 nye poeng mot Nøtterøy!

Skrevet av Henriette Christiansen
Det var duket for lokalderby i postenligaen mell0m vestfold lagene Runar og Nøtterøy i «Fort Runarhallen». Det endte til slutt med Runar Jubel med sifrene 30-24.
1.omgang startet frisk med to kontrings villige lag. Det var høy hastighet fra begge lag og det var Nøtterøy som ledet i åpningsminuttene, men derfra og inn var det Runar som tok over og ledet hele veien. Kim Johanson som var tilbake etter karantene. Han hadde en voldsom tenning som smittet over på de andre spillere, noe som delvis manglet borte mot Viking.  Runar gikk til pause med 18-13. Vi husker fra borte kampen mot Nøtterøy at vi også ledet til pause, men at Nøtterøy kom sterkt tilbake og vant.
2.omgang brukte Runar til å dra Yttligere ifra i starten. Forsvaret var meget bra, samt en opplagt Simen Hansen bakerst i mål. Dette førte til at Nøtterøy ikke fikk ballen i nettet før 9.minutter ut i omgangen. Det gode spillet fremover fortsatte i lange perioder. Peter Nielsen var også frisk i den andre omgangen, der han banket inn flere baller bak Nøtterøy keeperne!
Runar ledet på det meste med 10 mål midtveis i omgangen. Etter en Nøtterøy timeout tok de innpå Runar laget. med 6. minutter igjen ledet Runar kun 28-23, men derfra og ut stengte Runar buret, med kun et baklengs.  Arne Veum reddet to straffer mot slutten av kampen. Tavla lyste til slutt 30-24.
Det var 2 viktige poeng som ble igjen i Runarhallen denne gangen. Runar laget som ville ravansjere tapet mot Viking sist.
Kampene i Februar kommer tett, det allerede på onsdag klart for et nytt oppgjør borte mot BSK/NIF, en vanskelig bortekamp mot er formsterkt lag. Det blir satt opp supporterbuss med avreise klokken 15.30. Turen koster 150,-.
Påmelding til Simen på sms på 920 12 680… eller Haugen 909 23 687
Før kampen skrev vi:
Allerede søndag 10. februar er det klart for ny kamp i Postenligaen! Nøtterøy kommer på besøk til FORT Runarhallen! «slaget om vestfold» er en skikkelig godbit, med kamp om viktige poeng og mengder av prestisje.
Vi har snakket med Nøtterøy trener Geir Erlandsen. Her er noen av hans tanker før søndagens oppgjør;
 – Hvordan vil du oppsummere sesongen for Nøtterøy så langt?
Geir; Sesongen så langt har vært meget bra. Vi har tatt poeng i 10 av 14 kamper, noe vi er svært fornøyd med. Det er tett og jevn serie så vi må virkelig stå på videre for å få en god plassering.


– Hvilke spillere (i Nøtterøy) har overrasket deg mest denne sesongen?
Geir; Viktor Olafsson har vært meget bra. En langt bedre spiller i år enn i fjor. I tillegg har Khaled svart til forventningene og det er jo ikke alltid slik i idrett, men derfor meget moro. Hreidar er den beste målvakten i ligaen.


–  Hvordan ser du på Runar som motstander?
Geir; Det er ikke overraskende at Runar ligger der de gjør. De har et komplett lag med en bred stall. De bør absolutt kjempe om gullet ettersom flere av de andre favorittene tydeligvis ikke vil vinne gull!! Haslum, Elverum og Fyllingen har skuffet STORT!


–  Hvem ser du på som favoritter søndag?
Geir; Runar kjemper om gull og har hjemmebane. Vi kjemper om sluttspillplass og spiller borte. Runar bør ta dette greit, dersom de ikke har tatt av alt! Registrerer at de har begynt å snakke om gull, så det kan jo passe oss bra.


–  Hvem ser du på som den mest sentrale spilleren hos Runar?
Geir; Vanskelig å plukke ut enkeltspillere, men dansken er en klok spiller. I tillegg har jeg alltid hatt sansen for Pajen både som spiller og menneske.


–  Tør du tippe søndagens resultat?
Geir; 35-35. Vi takker Geir så mye for praten og ønsker velkommen til Runarhallen førstkommende søndag! Avkast kl. 18.00.