BSK/NIF neste utfordring!

Skrevet av Henriette Christiansen
Så er det klart for en ny, tøff bortekamp. Etter en strålende kamp mot Nøtterøy søndag, er det klart for ny kamp allerede onsdag 13. februar. Guttene har restituert godt etter søndagens oppvisning og stiller fullt skjerpet mot Frode Scheies mannskap i tigerstaden. 

Assistenttrener Erlandsen er klar på at dette blir en meget tøff kamp, mot en motstander vi har slitt med på bortebane de siste sesongene. Runar stiller med samme tropp som mot Nøtterøy sist. Det lover godt, for «alle gutta» viste en herlig innsats og innstilling sist. 

BSK/NIF har tatt solide steg med herr Scheie ved roret denne sesongen. Sist med en imponerende seier 26-22 på bortebane mot ØIF Arendal! Det forteller oss at onsdagens kamp blir minst like utfordrende for oss som kamper mot Elverum, Drammen og Haslum. 

Sentrale spillere hos onsdagens motstander; Emil Jungman. En meget god målvakt som på sitt beste er en av Postenligaens beste. Emil Sundal har «bøttet» inn bra med mål denne sesongen, hele 81 spillemål er en god statistikk. En annen spiller som har imponert og er i stadig utvikling; Christian O`Sullivan som har notert seg for 72 scoringer. 

Våre gutter gleder seg til oppgaven og lover å kjempe «som gale» for de som alltid meget viktige poengene! Peter Nielsen sa etter kampen mot Haslum at han var meget imponert over våre supportere som var viktig støtte for laget i Nadderudhallen. Onsdag håper Peter og resten av laget at flest mulig tar turen til Oslo. Vi setter opp supporterbuss, med avreise fra Haukerød kl. 15.30. Turen koster 150,- Påmelding til Simen på sms 92012680 eller Haugen på sms 90923687. 


Vi ønsker guttene lykke til med kampen!

Heia RUNAR!