Tap i Oslo

Skrevet av Henriette Christiansen

Det var et sterkt lag som sto på motsatt banehalvdel i Nordstrandhallen onsdag kveld. Bsk/nif er et formsterkt lag. Tidligere oppgjør har endt med tap borte mot akkurat dette laget. Det var også tilfelle idag. 

Hele den første omgangen var gjevn, der lagene fulgte hverandre som skygger. Omgangen var preget av mange tekniskefeil, spesielt feilpasninger fra begge lag. Runar slet spesielt i ankomstfasen med nøyaktigheten. lagene gikk i garderioben på stillingen 10-10.

Andre omgang startet likt som det første, men utover i omgangen tok BSK mer og mer over. På et tidspunt ledet BSK med 2 mål, før Runar igjen gikk opp i ledelsen. Frode Scheie tok en timeput og derfra og inn var det hjemmelaget som førte resten av omgangen og gikk til slutt av med seieren 29-26.

Gutta viste at dette var en vanskelig bortekamp mot det formsterke laget fra Nordstrand. Det var spesielt et svakt forsvarspill og mange personlige feil som gjorde at 2 poeng glapp for Runar. Joakim Patrikson ble toppscorer med sine 9 mål.

Selvom forspranget til Elverum nå er spist opp, har vi fortsatt Elverum på innbyrdes oppgjør. Runar er på ingen måte ute av gullkampen. Det gjelder nå å moblisere seg til sluttspurten. Før den tid er det klart for E-cup i Runarhallen Lørdag klokken 18.00! Ta med hele familien, venner og kjente til kamp.