36-26 i første kamp mot Paok

Skrevet av Henriette Christiansen

Endelig fikk vi europeisk besøk i Runarhallen igjen. Første kampen ble spilt Lørdag kveld. Et godt utgangspunkt før bortekampen neste helg med seier 36-26.

Det var Gresk som møtter Runar i denne runde. 1.omgang startet frisk, der Stian Nøstdahl løp inn 5 av Runars 6 scoringer de første minuttene. Omgangen fortsatte i samme sporet, Runar løp inn målene og Simen Hansen sto bra bakerst. En omgang preget av mange rare dommeravgjørelser. Runar gikk til pause med 16-12.

2.omgangen fortsatte som den første, Runar kontrett Grekerne i senk, hvertfall i store perioder. Stian ble Runars toppscorer med 10 mål. Tobias Glemming fikk også satt sitt preg på kampen mot slutten dar han banket inn 3 på rad.

Runar har skaffet seg et godt utgangspunkt før retur møtet neste helg. Selvom man aldri skal si aldri i håndball, så har Runar 10 mål til gode på det greske laget.

Vi håper det blir flere europeiske oppgjør i Runarhallen denne sesongen!