Haugaland kommer på besøk!

Skrevet av Henriette Christiansen

Onsdag er det igjen klart for kamp i «fort Runarhallen». Haugaland står på motsatt halvdel.

Runar som nå ligger på andre plass bak Elverum har mye å spille for i denne kampen. De har ikke råd til poengtap mot nok et bunnlag. Selvom det har blitt flere tap etter jul for Runar sin del, har de fortsatt mulighet til medealje og er for alvor med i gullkampen.

Haugaland på sin side startet med minus to poeng denne sesongen, til nå har de kun vunnet en kamp og spilt en kamp uavgjort. Det vil si at de har 1 poeng så langt. Haugaland som allerede er klare for 1.divisjon neste sesong har helt klart ambisjoner om å kapre flere poeng.

Bortekampen mot Haugaland endte med storseier 20-45. En kamp der alle fikk mye spilletid og de unge også fikk prøve seg. Dette betyr IKKE at gutta kan ta lett på kampen, alle poeng er viktige. Det har vært en gjevn postenliga dette året, der alle slår alle.

Kampen starter klokken 19.00 i Runarhallen, vi håper at så mange som mulig kommer å heier gutta frem til seier!