Seier mot Haugaland

Skrevet av Henriette Christiansen

Det var to lag med lite tempo som møtes i Runarhallen onsdag. Begge lag så ut til å ha håndbrekket på i store deler av kampen. Runar kunne til slutt gå seirene ut av kampen 31-23.

Haugaland som allerde er klare for 1.divisjon neste sesong står kun med 1 poeng denne sesongen, men det skulle vise seg at de ville mer enn Runar i store deler av kampen. Runar som så ut som de var noe tunge i beina slet lenge med å riste av seg Haugaland.

1.omgang var preget av lavt tempo, mange tekniskefeil og dårlige skudd, dette fra begge lag. Runar stilte med flere ung gutter fra Start, blant annet André Christiansen fikk tilitt på høyere bak, han startet kampen i god stil, der han banket inn 3 baller. Etter første omgang sto det 12-12.

2.omgang var det Haugaland som tok føring og lå foran med et mål i en lengere periode. Etter 15.minutter tok Tobias Rivesjø tak i angrep med god innsats. Dette så ut til å tenne de andre guttene og Runar dro i fra et slitent Haugaland mannskap. Simen Hansen kom også inn i målet og gjorde sitt for at Runar kunne sikre seieren 31-23.

Spesielt gledelig var det at flere unge spillere fikk muligheten i denne kampen, Mario Matic fikk spille store deler av 2.omgang og viste seg frem med på en positiv måte.

Elverum ga også fra seg 1 poeng mot Øif Arendal, noe som er positivt for våre gutter i kampen om edelt metall!