Videre i E-cup

Skrevet av Henriette Christiansen

Det ble seier i Hellas også etter en spennende kamp som endte 32-31 i Runars favør.

Fra hjemmekampen i Runarhallen hadde Runar et forsprang på 10 mål, som til slutt ble 11 mål etter to kamper.
Kampen i hellas ble mer spennende en hjemmekampen, der det var gjevnt hele kampen. Runar seilte litt i fra mot slutten av 1.omgang og ledet 19-15, men i 2.omgang spsite Paok opp målene.

Spenningen varte helt til siste slutt, der det var likt da det 1,5 minutt av kampen. Det var da klart for et Runar støt. Tobias Rivesjø satte inn det avgjørende målet et sekund før slutt. Selvom det ikke betydde noe for om Runars videre ferd i E-cup er det godt å ta med seg seieren videre.

Trekningen til neste kamp ble derimot ikke så spennende som man kunne håpet, der det var mange lag fra flere nasjoner med i trekningen, var det Drammen som ble trukket ut av hatten. kampene mot drammen spilles i slutten av mars. Vi kommer tilbake til mer informasjon når dette nærmer seg.

 

Dette skrev vi før kampen:

Nok en kamp i Europa står får tur for vårt herrelag. Det er Paok som er hjemmelaget denne gangen.

Runar som har ti mål å gå på fra hjemmekampen sist helg har alle muligheter til å gå videre fra denne runden og muligheten til å spille flere kamper mot god europeisk motstand. Gutta viste gode takter sist mot paok, men alle vet at det blir vanskligere på bortebanen der hjemmelaget har fansen i ryggen.

Guttene har allerede reist til Helles og gjør seg nå klare for kamp mot det beste laget i Hellas. Det blir spesielt viktig å få igang våre kanter, som gjorde sakene sine godt i hjemmekampen, der de løp over Paok. Stian Nøstdahl var spesielt gledelig med sine 10 nettkjenninger.

Vi kommer tilbake med resultatet og oppsumering så fort det er klart hvilket lag som går videre.