Møter Elverum borte!

Skrevet av Henriette Christiansen

Onsdag 27. februar tar vi turen til Terningen Arena.

Kampen om medaljer lever i beste velgående for Runar. Etter to strålende kamper mot gresk motstand i europacupen venter Elverum på bortebane i Postenligaen. Så langt denne sesongen har vi møtt Elverum to ganger: Klar seier i serieoppgjøret i Runarhallen og klart tap på bortebane i NM.
Elverum blir som alltid en tøff utfordring, spesielt på deres egen hjemmebane. Når det er sagt, kan årets Runar mannskap hamle opp med hvilket som helst lag i vår øverste liga. Får vi satt forsvarsspillet fra start, samtidig som målvaktene presterer som de kan – får vi brukt vårt farligste angrepsvåpen: kontringene!
La oss håpe at guttene presterer opp mot det maksimale og kan ta med seg to poeng hjem fra de dype skoger. Vi har trua!
Kampstart i terningen Arena kl. 18.30.