Nok en tøff kamp

Skrevet av Henriette Christiansen

Onsdag reiste våre menn til Elverum for ekstra spennende kamp i gullkampen. Der nummer 1 og 2 på tabellen møtes til dyst i Terningen Arena.

En kamp som skulle innholde fart, harde dueller og gode målvakter i et tett oppgjør. Det ble ikke helt slik. Elverum tok tidlig komandoen i kampen og seilte tidlig ifra Runar. Runar var i 1.omgang uheldige med utellingen, der skudd gikk i stolpen og i en meget god Morten Nergaard i Elverum målet. Elverum satte opp et forykende tempo fra start, der Runar ikke fikk helt tak på dem i kontring og ankomst. Elverum scoret enkle mål i denne delen av spillet. Elverum ledet 19-14 til pause.

2.omgang ble ikke noe bedre sett med Runar øyne. Elverum fortsatte med sitt høye tempo og Runar slet med utellingen i angrep. Denne omgangen var også preget av at Runar heller ikke klarte å komme seg til de største mulighetene etter unøyaktighet. Elverum fortsatte å øke sin ledelse gjennom hele omgangen og var på det meste foran med 10 mål.

I hjemmekampen vant Runar 32-23 og det var derfor viktig for Runar å ikke tape med mer, slik innbyrdes oppgjør ble med dem hjem på bussen. Dette gjorde sluttminuttene noe spenndene å følge. Elverum hadde muligheten til å gå opp i en 11 måls ledelse på kontring, men takket være Simen Hansen ble det heller en svoring i andre enden. Elverum vant 34-25. Nå har vi trossalt Elverum på innbyrdes oppgjør.

Posetivt i denne kampen var Mario Matic og Tobias Rivesjø som begge turte å satse på målet, samt villig til å få litt julling på vei mot Elverum målet.

Minner om nye hjemmekamp allerede på søndag, hjemme i Runarhallen. Fyllingen kommer på besøk. Et lag vi har mulighet til å revansjere tapet i Bergen i starten av sesongen. MØT OPP, vi er fortsatt med i medaljekampen !!!